Handelsbetingelser

Adresse

Lille Gråbrødrestræde 1 st.th.
5000 Odense
post@profbeauty.dk

Kundeservice

Kundeservice kan kontaktes via e-mail på post@profbeauty.dk Vi forsøger så vidt muligt, at besvare alle e-mails indenfor 24 timer.

Handel med Profbeauty

Varekøb gennem Profbeauty kan kun foretages via vores hjemmeside, på adressen www.profbeauty.dk.

Levering

Vi afsender normalt indenfor 1-2 hverdage efter vi har registret din ordre. Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Din bestilling bliver leveret med omdeling (direkte til døren)
Leveringstiden er 1-3 dage i Danmark.
Vi afsender ikke varer i weekend og på helligdage.
Indenlandske ordrer (DK) på under kr. 1000,00 ekskl. moms tillægges fragt efter gældende fragtpriser:
Bestillingen tillægges et gebyr på kr. 50,00.
Bestillinger til en samlet værdi på mere end kr. 1000,00 ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark med GLS.
Udenlandske destinationer betaler fragt efter gældende takster hos GLS.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder: Visa, Visa Electron, MasterCard, Visa dankort.
Betalingen er helt enkelt og foregår på en krypteret og sikker forbindelse direkte til Yourpay, og som kun du og Yourpay kan læse. Der er således ingen andre, der kan se eller gemme oplysningerne om dig. Når der betales med kreditkort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfældet af, at dit betalingskort bliver misbrugt i en internet-butik, der benyttes SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet. Der pålægges ingen gebyr for betaling med såvel danske som udenlandske kredit kort.

Samtlige priser er inklusive 25 % moms.

Betalingsbetingelserne er netto kontant fra fakturadato. Beløbet trækkes først fra din konto, når varen afsendes.

Ved overskridelse af betalingsfristen, er Profbeauty berettiget til at beregne morarenter fra forfaldsdagen, med en rentesats svarende til 2,00 % pr. påbegyndte måned.

Ordrebekræftelse

Når du har købt en vare, modtager du straks en kvittering pr. e-mail. Ordrebekræftelsen fremsendes straks efter vi har behandlet din ordre og indeholder blandt andet et ordrenummer, kundens navn og adresse, betalingsmåde, leveringsadresse, en oversigt over de bestilte varer. Du bør altid gemme ordrebekræftelsen.

Ejendom

Alle produkter købt hos Profbeauty forbliver Profbeautys ejendom indtil fuldstændig betaling har fundet sted.

Reklamationsret

Hvis du mener, at du har modtaget en vare, som ikke er som forventet eller som er behæftet med fejl, bedes du kontakte post@profbeauty.dk inden 14 dage efter modtagelse af varen. Som udgangspunkt tilbagefører vi pengene til din konto, hvis du har modtaget en vare som er behæftet med fejl eller er defekt.

Den defekte vare skal returneres til os i original emballage. Profbeauty krediterer dig naturligvis for denne udgift. På alle varer, som ikke er fødevare, ydes 2 års reklamationsret. Dette forudsætter selvfølgelig, at du har behandlet varen korrekt.

Fortrydelsesret

Varer, som ikke er fødevare, er omfattet af de generelle regler om fortrydelsesret. Hvis du fortryder, skal du inden 14 dage efter modtagelse returnere varen til:


Profbeauty
Lille Gråbrødrestræde 1 st.th.
5000 Odense
post@profbeauty.dk

Du betaler selv for returneringen, og varen skal returneres i original emballage og samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varen og kontrolleret den, overfører vi pengene fra varekøbet til dig, inklusive eventuelle leveringsomkostninger. Vi skal bruge følgende information fra dig for at kunne behandle din varereturnering: navn, adresse, telefonnummer og et registrerings- samt kontonummer, hvortil pengene skal overføres. Der kan gå op til 14 arbejdsdage før du har dine penge retur på kontoen.

Forbehold

Vi tager forbehold for, prisændringer, tastefejl og lagerfejl. Hvis du bestiller en udsolgt vare og varen ikke kan skaffes fra vores leverandør inden fristen på 14 dage forbeholder vi os ret til at rette din ordre ned og fratrække beløbet i din betaling. Profbeauty er ikke forpligtiget til at eftersende den udsolgte vare uden beregning.

Force Majeure

Som følge af force majeure ophører Profbeauty’s forpligtelser. Er perioden under force majeure længere end 2 måneder, har såvel du som Profbeauty ret til at ophæve aftalen, uden at der i sådanne tilfælde findes nogen gæld at betale til skadevolder. Med force majeure menes blandt andet strejker, sygdom hos personalet, transport-forstyrrelser, import-/eksportforbud, uanset om dette forekommer hos virksomheden eller virksomhedens leverandører.

?
Log ind
?
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev